Pentru acasa

Beneficiile angajarii unui expert in reparatii frigidere

Cand frigiderul se strica, e bine sa cunoasteti beneficiile angajarii unui expert in repararea frigiderelor. In mod clar, unul dintre cele mai folosite electrocasnice din casa Dvs este frigiderul. Gospodaria Dvs se bazeaza pe acest aparat dintr-o lista lunga de motive; este responsabil pentru pastrarea fructelor proaspete, a bauturilor reci, pentru mentinerea meselor peste saptamana, si chiar pentru impiedicarea medicamentelor vitale sa nu se deterioreze.

Nu trebuie sa ezitati niciodata sa sunati la un expert in reparatie frigider Oradea daca descoperiti ca aparatul dvs. nu functioneaza ca de obicei. Mai jos veti gasi cateva motive si probleme comune pe care le au frigiderele atunci cand este nevoie de o reparatie:

Importanta sigurantei alimentelor

Este recomandat sa mentineti temperatura frigiderului la 4 °C pentru o depozitare adecvata a alimentelor. Un frigider va mentine alimentele reci timp de aproximativ 4 ore daca este nedeschis. Un congelator plin va mentine temperatura timp de aproximativ 48 de ore (24 de ore daca este pe jumatate plin) daca usa ramane inchisa.

Cat timp sunt sigure alimentele cand nu sunt refrigerate?

Bacteriile exista peste tot in mediu. In sol, apa, aer si alimentele pe care le consumam zilnic. Atunci cand bacteriile au suficiente nutrienti (alimente), umiditate si temperaturi ideale, ele se inmultesc, numarul lor crescand pana la punctul in care unele tipuri de bacterii din alimente pot provoca boli. Refrigerarea incetineste cresterea bacteriilor.

Bacteriile cresc rapid la temperaturi cuprinse intre 4°C si 40°C, unele inmultindu-se in doar 20 de minute. Din fericire, un frigider setat la 4°C sau mai jos va proteja majoritatea alimentelor, specifica www.reparatiifrigidere.net.

**Este recomandat sa nu depozitati alimente perisabile in usa.

Ouale trebuie pastrate in cutia lor pe raft. Temperatura recipientelor de depozitare din usa fluctueaza mai mult decat temperatura din dulap. Tineti usa inchisa cat mai mult posibil.

Si nu lasati niciodata alimentele afara din frigider mai mult de 2 ore. De fapt, daca temperatura este peste 30 °C, alimentele nu trebuie lasate afara mai mult de 1 ora.

Fiabilitatea aparatelor

Cand frigiderul Dvs nu functioneaza corect, va trebui sa mancati in oras frecvent, si in plus, va trebui sa vizitati magazinele de cateva ori pe zi pentru diverse lucruri marunte. Acel timp si bani se vor acumula. Deci, cel mai bine este sa contactati un expert cat mai curand posibil pentru a va repara frigiderul.

  • Rezistati nevoii de a va supraincarca frigiderul si congelatorul din cauza oaspetilor – asta pentru a proteja compresorul, si pentru a permite aerului sa circule liber.
  • Limitati cat de des deschiderea usilor totodata – tot pentru a proteja compresorul.
  • Curatati garniturile usii pentru a va asigura ca etanseaza corect si ca acumularea nu le deterioreaza.
  • Aspirati periodic bobinele din spate sau de-a lungul partii inferioare din fata.
  • Aruncati alimentele expirate sau putrezite pentru a preveni contaminarea si pentru a economisi spatiu.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *