Pentru acasa

De ce sa cumparam de la un pet shop local, si nu online?

Firmele mici reprezinta coloana vertebrala a comunitatilor, iar magazinele de animale de companie locale nu sunt lasate pe dinafara. S-ar putea ca magazinele afacerilor de familie sa nu aiba randuri nesfarsite de produse si materiale de marketing, cum au marile lanturi de magazine, dar ceea ce le lipseste din volum compenseaza, adesea, cu selectia lor unica de produse, reduceri si programe de recompensare – ca sa nu mai vorbim, un personal iubitor de caini cu destule cunostinte, care va poate raspunde la intrebari si va poate indrepta spre cele mai bune produse pentru puiul dumneavoastra.

Produse cu adevarat unice

Mergeti in orice magazin animale de companie mai mare si veti fi coplesit de cantitatea produselor de vanzare. Zeci de mii de jucarii stralucitoare pentru caini, lese, gulere, mici placeri si paleti proaspat expediati de hrana pentru caini, fiecare centimetru disponibil de spatiu de stocare care nu este deja ocupat de promotii si afise. Dar s-ar putea sa va surprinda sa aflati ca multe produse vandute in magazinele mari sunt detinute doar de o mica mana de corporatii enorme.

Pet shopurile locale lucreaza adesea cu furnizori mici si locali pentru a obtine produse pe care nu le veti gasi in alta parte. Majoritatea magazinelor mici de animale de azi pot comanda orice au marile lanturi, iar unele ofera optiuni de livrare convenabile direct la usa dumneavoastra.

Personal de ajutor

Datorita dimensiunii inerent mai mici a magazinelor locale, personalul lor este adesea informat, bine instruit si foarte implicat in comunitatea cainilor. Daca nu sunteti proprietarul unui caine sau nu sunteti sigur ce fel de mancare are nevoie cainele dumneavoastra, mergeti la magazinul local de animale de companie si intrebati! Angajatii pet shopului intalnesc o mare varietate de clienti si caini in fiecare zi, asa ca au o experienta reala atunci cand vine vorba de a determina ce produs, mancare sau serviciu este potrivit pentru dumneavoastra si cainele dumneavoastra. Majoritatea magazinelor locale au, de asemenea, o politica de returnare mult mai generoasa decat cele mult mai mari.

Industria cainilor este mica si foarte conectata. Daca doriti sa primiti recomandari pentru dresori de caini buni, ingrijitori si servicii mai specializate, magazinul local de animale de companie ar trebui sa fie prima dumneavoastra oprire, informeaza www.petshop-magazin.ro. Magazinele au afisate buletine si carti de vizita de la intreprinderi pe care ei si personalul lor le-au folosit, astfel incat sa puteti sti ca primiti o recomandare de incredere. Multe pet shopuriau, de asemenea, evenimente in weekend cu organizatii interesante si salvari ale cainilor. Exista o multime de noi oportunitati de voluntariat, recomandari in parcurile locale pentru caini si chiar oameni cu care sa se antreneze.

Programe de recompensare si reduceri repetate

Gasirea unui magazin cu un program de recompensare a clientilor fideli care sa corespunda de fapt asteptarilor dumneavoastra este o alta chestiune pentru care va recomandam sa faceti cumparaturi aici. Unele magazine independente ofera, de asemenea, programe de recompensare care beneficiaza de salvari locale sau organizatii caritabile, astfel incat un procent din achizitia dumneavoastra poate merge catre o cauza importanta. Asigurati-va ca intrebati acest lucru inainte de scanarea produselor, deoarece multe magazine vor trebui sa furnizeze un cod special sau sa va configureze un cont pentru a va asigura ca achizitiile dumneavoastra sunt urmarite in mod eficient.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *