Pentru acasa

Faceti bani in timpul curatenie de primavara

Este timpul sa deschideti usile si ferestrele, sa scoateti praful si sa va aruncati toate deseurile – da, a venit vremea pentru curatenia de primavara. Dar, inainte de a incarca masina de gunoi, asigurati-va ca verificati daca vreunul dintre obiectele dvs. de uz casnic nedorite ar putea fi vandut pentru resturi.

Nu aveti nevoie de prea multe cunostinte despre metale – daca duceti deseuri asortate, ele vor fi sortate cu placere si vor fi verificate pentru dumneavoastra (si orice centre de colectare de fier vechi bun ar trebui sa faca acelasi lucru). Daca aveti ceva de vanzare, veti primi un pret corect!

Deci, unde puteti cauta fier vechi prin casa? Aproape oriunde – desi nu e recomanda sa smulgeti tevile din perete. Website-ul www.fier-vechi.net va arata unde ati putea incepe sa cautati obiecte obisnuite care ar putea merita vandute pentru resturi:

Ustensile de bucatarie

Un loc foarte bun pentru a incepe este bucataria. Ghivecele si tigaile vechi pot contine otel, aluminiu sau cupru foarte valoros, de exemplu – asadar, daca sunt prea arse sau uzate pentru a fi utilizate si stau ascunse in spatele dulapului, atunci este timpul sa le vindeti. Acelasi lucru este valabil si pentru tacamurile vechi, mai ales daca sunt facute din otel inoxidabil.

Microundele vechi au o multime de fire de cupru valoroase, iar aparatele vechi, cum ar fi ceainicele, blenderele si aparatele de cafea, sunt, de asemenea, o afacere buna. De asemenea, puteti vinde blaturi vechi pentru aragaz, in cazul in care vreti sa le inlocuiti.

Mobila de gradina

Mobilierul vechi de gradina din metal care aduna praf si panza de paianjen in magazie este perfect pentru centrul de colectare fier vechi – iar mobilierul din lemn este oricum mult mai la moda acum!

O masina de tuns iarba veche, echipamente de joaca, cum ar fi tobogane sau leagane, garduri metalice sau margini pentru paturi de flori sau cosuri suspendate ar putea contine, de asemenea, metale razuibile, deci merita mai degraba sa le verificati decat sa le aruncati direct..

In garaj

Exista potential de fier vechi intr-un garaj dezordonat! Unelte vechi, cuie, suruburi si chiar cutii de vopsea pot fi casate daca stiti ca nu le veti mai folosi niciodata. De asemenea, ati putea vinde biciclete vechi – biciclete pentru copii aruncate, poate? – sau electronice vechi care stau ingramadite in garaj, deoarece sunt doar o bataie de cap de care trebuie sa scapati in mod corespunzator.

Daca aveti o gandire mecanica, piesele vechi ale masinii, in special bateriile, sunt, de asemenea, o sursa excelenta de resturi metalice. Daca aveti o masina veche pe care nu o puteti vinde, atunci ar trebui sa va ganditi cu siguranta sa o casati la un centru de colectare.

In jurul casei

Merita luat in considerare aproape orice lucru din metal pentru care nu-l mai folositi – mai ales daca a fost depozitat la subsol sau la mansarda! Vreo decoratie veche de Craciun care va bantuie, de exemplu?

Telefoane si camere vechi, lampi, rafturi, rame pentru tablouri, robinete, manerele usilor, chiar si rame pentru paturi – daca faceti o curatenie de primavara, asigurati-va ca verificati orice este facut din metal inainte de a duce totul la gunoi.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *