Pentru acasa

Ce sa nu faceti cu TV-ul Dvs pentru a va bucura multa vreme de el

Televizoarele moderne necesita o ingrijire si o atentie deosebita. Va sfatuim sa nu faceti niciodata niciunul dintre aceste lucruri cu televizorul dumneavoastra.

Nu montati niciodata un televizor deasupra unui semineu

Un semineu este o piesa centrala placuta din punct de vedere estetic si confortabila in orice spatiu de locuit. Dezavantajul? Va poate lasa cu o enigma: unde sa puneti televizorul? Lasati-ne sa va ajutam: Oriunde, dar nu deasupra semineului!

Semineul va poate incalzi televizorul si, in consecinta, ii poate scurta durata de viata, avertizeaza expertii unei companii de reparatii televizor Constanta. In plus, daca folositi semineul, funinginea poate ajunge pe si in televizor. Si daca asta nu va convinge, atunci ganditi-va cat de inconfortabil va fi sa fiti nevoit sa va uitati deasupra focului care arde, la mare inaltime, la orice emisiune sau eveniment sportiv pe care le preferati.

Nu va asteptati niciodata la un cinematograf acasa

Nimic nu este mai rau decat sa porniti televizorul, sa gasiti locul unde ati ramas la ultimul serial pe care il urmariti de pe Netflix, apoi sa dati volumul la maxim si sa va intoarceti gatul pentru a auzi dialogul soptit. Televizoarele au devenit mai subtiri si mai elegante, la fel si difuzoarele lor.

In acest moment, aproape toate difuzoarele nu sunt concepute pentru a produce un sunet excelent. Faceti-va viata infinit mai buna cu o solutie ieftina: o bara de sunet.

Nu curatati niciodata cu substante chimice

Daca va place o casa impecabila si ecrane fara pete, poate doriti sa va scoateti cel mai de incredere detergent si sa dati televizorului dumneavoastra un jet si o stergere rapida cu prosopul dumneavoastra de hartie preferat. Nu o faceti! Produsele chimice dure pot deteriora ecranul, iar prosoapele de hartie si alte materiale abrazive il pot zgaria.

In schimb, urmati metoda mai traditionala de curatare a ecranului unui televizor:

  1. Opriti televizorul.
  2. Stergeti-l cu o carpa uscata si curata sau cu un stergator.
  3. Daca este absolut necesar, umeziti carpa uscata si curata cu o solutie din parti egale de apa si otet, apoi curatati ecranul.

Nu presupuneti niciodata ca ati montat televizorul perfect

Sigur, montarea unui televizor modern pe un perete este o mare economie de spatiu. Dar montarea corecta necesita o atentie deosebita la detalii si o buna intelegere a soliditatii structurale a acelui perete.

Cel mai rau lucru pe care il puteti face este sa va prefaceti increzator cand nu ati mai facut-o niciodata. Asadar, alegeti cu grija amplasarea televizorului. Rezistati impulsului de a folosi ancore de perete, deoarece acestea nu vor functiona, atentioneaza platforma Reparatii-televizoare.net.

Nu subestimati niciodata potentialul de rasturnare

Televizoarele din ziua de azi pot fi mai usoare decat predecesorii lor, dar tot reprezinta un pericol, mai ales daca copiiilor dvs. le place sa se catere pe mobila. Cel mai important factor este de departe protectia familiei.

In cazul in care televizorul nu este montat pe perete, este esential sa aveti un suport de televizor robust si de dimensiuni adecvate. Puteti fi foarte sigur de acest lucru daca il construiti singur! Ca o masura de siguranta suplimentara, achizitionati curele de siguranta care vor ancora televizorul de perete. Sau montati televizorul pe perete si nu va mai faceti griji ca se va rasturna.

Nu expuneti niciodata cablurile

Nimic nu este mai putin atragator decat sa va asezati sa va uitati la televizorul de inalta definitie, doar pentru a fi distras de o dezordine urata de cabluri. Poate fi stresant sa descurci si sa organizezi acele fire si cabluri, dar este si mai stresant sa te uiti la ele tot timpul.

Cablarea corecta a televizorului este un prim pas important. Ascunderea firelor urate este un al doilea pas esential. Incercati sa le strecurati in suportul pentru televizor, sa le legati cu fermoar sau sa le ascundeti.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *