Sfaturi pentru viata

Pasi practici pentru a vinde o masina rapid

Vanzarea unei masini poate parea complicata, dar daca sunteti inteligent in privinta asta, puteti vinde rapid o masina (in stare buna) in cateva saptamani. Veti avea nevoie de putina rabdare, putina iluminare buna si niste abilitati excelente de negociere.

Calculati-va pretul cerut

Cat ar trebui sa cereti pentru masina dvs. Daca nu va grabiti sa vindeti, puteti alege un numar optimist de mare si sperati ca cineva va fi suficient de disperat sa plateasca. Dar, in general, lucrurile nu functioneaza asa. Pentru a stabili un pret pe care oamenii vor dori sa-l cheltuiasca, gasiti valoarea reala a masinii dvs. pe Internet. O regula de baza buna este sa adaugati aproximativ 10-15% la cost ca punct de plecare, sfatuiesc cei de la site-ul Inmatriculariauto.net.

Daca nimeni nu va cumpara masina, puteti oricand regla in jos. Este mai bine sa stabiliti un pret mai mare si sa aveti rabdare decat unul mai mic si sa pierdeti ocazia de a face ceva mai multi bani.
Faceti-va masina sa arate bine

Nimeni nu vrea sa cumpere o masina de la cineva despre care crede ca nu a fost curat. Cateva reguli generale:

  • Nu lasati gunoi pe podea.
  • Curatati-va detaliat masina de sus in jos.
  • Remediati orice probleme de vopsea sau cosmetice externe.
  • Luati in considerare cumpararea unui odorizant sau a unui spray cu miros de masina noua.

Asa cum ati amenaja o casa pe care sperati sa o vindeti, ar trebui sa va asigurati ca vehiculul dumneavoastra arata cel mai bine.

Faceti niste poze bune

Ati cumpara o masina de la cineva care a postat doar fotografii granulate, slab luminate? Probabil ca nu. Folosind camera de cea mai inalta calitate pe care o aveti, faceti o multime de fotografii ale vehiculului dvs. in plina zi (dupa ce ati platit pentru detalii si o spalatorie auto, desigur). Acest lucru va fi un plus excelent pentru orice reclama pe care sperati sa le postati. Ati putea chiar sa folositi cateva pentru a le afisa pe retelele de socializare daca vreti sa le vindeti prietenilor dvs, recomanda un prestator de servicii inmatriculari auto Calarasi.

Creati-va reclama inteligent

Dupa ce ati ales fotografiile, scrieti un anunt descriptiv si util. Evitati acele fraze ciudate care vor inlatura oamenii si luati in considerare crearea unui numar de telefon temporar gratuit pe Google Voice, pe care sa-l puteti utiliza pentru a monitoriza potentialii cumparatori.

Faceti-va mutarea rapid – si sigur

Odata ce auziti de la cineva care pare interesat, adresati-va pentru a nu-i pierde interesul. Atentie la cumparatorii care nu sunt legitimi; de obicei, puteti spune multe despre daca sunt sau nu seriosi facand un apel telefonic rapid.

Asigurati-va ca va intalniti pentru un test de conducere intr-un loc public care este bine iluminat si sigur. Daca fac o oferta, negociati cu atentie pentru a obtine cel mai bun pret. Odata ce ati incheiat o intelegere, puteti semna un act de vanzare si va puteti semna si titlul.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *