Business

Lista cu intrebari de pus cand alegeti o scoala de soferi

Exista multi factori care determina cat de repede si usor veti invata sa conduceti. Unii dintre acestia pot include cat de rabdator este instructorul desemnat de scoala de soferi, daca este prietenos, si daca este prompt si de incredere. Nu prea are rost sa puneti intrebari in acest, deoarece sunt extrem de putine sanse sa vi se raspunda. Acestea sunt tipurile de lucruri la care trebuie sa fiti atent in timp ce luati lectii.

Pentru a alege cat mai usor din lista cu scoli de sofer de pe piata, iata cateva intrebari pe care puteti sa le puneti :

Cunoasteti rutele folosite la examene in zona aceasta?

Nu este important sa gasiti doar un instructor auto cu cativa ani de experienta in domeniu, ci si cu experienta in zona dumneavoastra. Rutele din examenul de conducere sunt planificate de examinatorii locali, si sunt alese intentionat cateva din cele mai dificile si pline de trafic strazi din zona. Un instructor bun care cunoaste aceste zone dificile va va obisnui cu ele pentru a nu lasa loc surprizelor neplacute cand va veni timpul sa va dati examenul de conducere.

Voi avea acelasi instructor la fiecare lectie de condus?

Acest lucru este important deoarece un instructor care v-a invatat va intelege abilitatile duneavoastra, si exact unde anume va aflati in termeni de progres, remarca situl scoli-soferi.net. Instructorii diferiti vor fi nevoiti sa va evalueze nivelul si sa se adapteze la cea mai buna metoda de a va preda. De asemenea va va lua ceva timp si ca dumneavoastra sa intelegeti bine metodele de predare de la instructori diferiti.

Voi avea aceeasi masina la lectiile de condus si la examenul de conducere?

Multi instructori auto folosesc marcatori de referinta, in special pentru manevre dificile precum intoarcerea pe sosea, parcarea laterala etc. Multi din acesti marcatori de referinta pot fi specifici masinii, asa ca invatarea in masini diferite va necesita sa va adaptati acestora – lucru care va necesita timp in plus.

Cat costa lectiile dumneavoastra de condus?

Alegerea celor mai ieftine lectii de soferie se poate transforma deseori intr-o economie de bani falsa. O scoala de soferi sau un instructor care ofera lectii la un pret cu mult sub media locala este probabil nou in bransa sau se chinuie sa faca rost de clienti. Daca instructorul este nou in zona, poate fi posibil sa nu cunoasca atat de bine rutele pentru examen. Cele mai multe scoli auto de calitate nu au nevoie de obicei sa ofere preturi foarte reduse datorita fluxului continuu de clienti veniti din recomandari.

Oferiti discount-uri pentru lectiile de condus?

Multe scoli de soferi ofera fie discount-uri pentru studenti, discount-uri de grup. Pentru ca reducerile de grup sa fie aplicabile, este necesar deseori un depozit in avans pentru lectii.

Cat de mult dureaza lectiile dumneavoastra de condus?

Unele scoli de conducere ofera doar lectii de 2 ore. Acestea, pentru unii studenti de soferie, pot fi putin prea mult. Multe alte scoli ofera 1, 1.5, 2 sau mai multe ore de lectii care acopera toata informatia. De asemenea asigurati-va ca lectia dureaza intregul timp stabilit.

Este implicata vreo impartire a masinii cu alti eleviĀ ?

Scolile de soferi de calitate ofera predare unu la unu. Ocazional cate o firma sau cate un instructor mai imparte masina intre cursanti, prin luarea de pe drum a unui alt elev in timpul unei lectii – aceasta pentru a salva timp pentru instructor intre doua sesiuni. Din pacate, cateodata, acest fapt poate deranja elevul de la volan.

Ma puteti prelua de la o locatie diferita?

Majoritatea scolilor de soferi ofera aceasta facilitate. Evindet acest lucru va avantajeaza – puteti astfel fi preluat de la o locatie alternativa – de la un prieten, de la lucru sau de la facultate.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *