Business

Primii pasi intr-o afacere de reparatii telefoane

Este corect sa spunem ca esti o persoana fascinata de antreprenoriat? Este corect sa spunem ca esti genul care devine entuziasmat doar la gandul de a crea o noua afacere?
Acum, daca ai dat din cap in semn afirmativ la aceste intrebari, poti lua in considerare inceperea unei afaceri de reparatii pentru telefoane mobile. De ce aceasta industrie? Pentru ca este o industrie de miliarde de dolari in crestere care cere o investitie minima.

Aceasta industrie creste anual cu un o medie de 3% sau mai mare, iar veniturile estimate sunt in jur de 4 miliarde de dolari. Cu cresterea numarului de smartphone-uri vandute si stricate, industria care se ocupa cu reparatii creste rapid. O veste frustranta pentru consumatori este o imensa oportunitate de afaceri pentru service-urile de reparatii.

Potentialul de crestere al acestei industrii

Telefoanele mobile sunt extrem de populare in zilele noastre. Din cand in cand, telefonul se strica sau nu functioneaza bine. Sa iti cumperi un telefon nou nu este o solutie realizabila. Prin urmare, sa-ti repari telefonul e o necesitate.

Cu vanzarile telefoanelor mobile crescand vertiginos, potentialul de crestere al industriei de reparatii este enorm. Cu siguranta aceasta industrie va deveni in curand una dintre cele mai mari industrii in care se vor invarti bani din ramura tehnologiei, cu mult mai multi oameni care vor alege sa viziteze un service telefoane Galati mai degraba decat sa achizitioneze un telefon nou.

Luand in considerare ca este o industrie noua, nu sunt multe resurse disponibile pentru a te ajuta sa incepi afacerea. Dar planuim sa schimbam acest lucru! Acest articol nu numai ca iti va da o idee despre detaliile esentiale pentru a infiinta o afacere, dar va acoperi exclusiv toate activitatile pe care le are detinatorul unui service de reparatii, audienta vizata si potentialul de crestere, costurile start-up-ului, considerentele legale si multe altele!

Modele de afaceri

Infiintand afacerea de reparatii pentru telefoane mobile, vei afla ca exista mai multe moduri prin care poti sa incepi. Doua dintre cele mai populare sunt magazinul fizic si afacerea mobila de reparatii. Hai sa le intelegem mai bine pe fiecare.

1. Magazin fizic

Un magazin fizic aduce mai multa legimitate si incredere printre clienti, este opinia sustinuta de site-ul www.reparatiitelefoane.ro. In orice caz, costul initial este asociat cu un magazin este mare si ar atrage un capital substantial.

2. Afacerea mobila

Aceasta este un model de afacere ideal pentru oameni cu un capital redus.

In acest model, poti desemna livratori fie pentru a ridica sau a lasa fiecare aparat dupa ce este reparat si poate fi trimis la client prin curier. Initial, profiturile pot sa fie mici, dar stai linistit, o sa creasca gradual cu cat iti maresti baza de clienti. Care dintre modele este potrivit pentru tine, depinde in mod special de situatia ta financiara.

Aceasta a fost doar prima parte a acestui articol, planuim sa publicam urmatoarea in aproximatov 2 saptamani. Asa ca va asteptam sa ne vizitati!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *