Pentru acasa

De ce miroase masina de spalat cu incarcare frontala

O masina de spalat cu incarcare frontala care miroase urat poate face ca si hainele proaspat curatate sa para din nou murdare. Cum pot face ca masina de spalat cu incarcare frontala sa nu mai miroasa? Tintiti sursa mirosului prin stergerea garniturii si curatarea cuvei masinii de spalat cu un detergent comercial sau cu bicarbonat de sodiu si otet. Aflati de ce miroase masina de spalat cu incarcare frontala si care sunt tehnicile de curatare potrivite pentru masinile cu incarcare frontala.

Iata cum sa opriti mirosul masinii de spalat

Atunci cand masina de spalat cu incarcare frontala miroase, exista metode specifice de curatare care pot alunga eficient mirosul si pot preveni revenirea acestuia. Dar inainte de a detalia cel mai bun mod de a curata o masina de spalat cu incarcare frontala, platforma web Reparatii-masinidespalat.net considera ca este util sa stiti ce cauzeaza mirosurile rele:

De ce miroase masina de spalat cu incarcare frontala?

Masinile de spalat cu incarcare frontala folosesc mai putina apa decat cele cu incarcare superioara, ceea ce le face mai eficiente. Cu toate acestea, utilizarea unei cantitati mai mici de apa inseamna, de asemenea, ca murdaria de pe haine poate persista in cuva de spalare. Neutilizarea detergentului sau utilizarea unei cantitati prea mari poate lasa, de asemenea, reziduuri de spuma in cuva si in garnitura de cauciuc.

Fara curatari preventive, mediul cald si umed al masinii de spalat ofera mediul perfect pentru ca murdaria si reziduurile ramase sa se inmulteasca cu mucegai si mucegai urat mirositor. Acum ca stiti de ce masina dvs. de spalat cu incarcare frontala miroase urat, urmatoarele metode de curatare pot elimina mirosul si il pot tine la distanta, precizeaza angajatii unui service reparatii masini de spalat Baia Mare.

Cum se curata garnitura unei masini de spalat cu incarcare frontala ?

Garnitura de cauciuc de pe masinile de spalat cu incarcare frontala asigura o etansare etansa pentru a preveni scurgerile atunci cand usa este inchisa. Cu toate acestea, acesta poate fi, de asemenea, un loc de acumulare a murdariei si a reziduurilor de detergent care cauzeaza mirosuri.

Iata cum sa curatati o garnitura de garnitura a unei masini de spalat cu incarcare frontala cu pasii si consumabilele potrivite:

  • Deschideti usa masinii de spalat si desprindeti garnitura, astfel incat interiorul acesteia sa fie accesibil.
  • Indepartati orice obiecte vizibile, cum ar fi monede, agrafe de hartie sau par.
  • Daca masina dvs. de spalat miroase a mucegai, este posibil sa observati pete negre pe garnitura. Pulverizati-le cu un produs de curatare a mucegaiului sau cu apa calda cu sapun si stergeti garnitura cu o carpa curata pana cand acestea dispar.
  • Pentru mucegaiul persistent, frecati petele cu o periuta de dinti veche inmuiata intr-o solutie de inalbitor 10%.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *