Business

Intrebari de adresat unui arhitect pe care intentionati sa-l angajati

Daca aveti in plan o noua constructie sau un proiect de renovare, alegerea dvs. de arhitect este foarte importanta. Cu un arhitect bun, veti putea sa va transformati perfect viziunea despre o casa de vis intr-o realitate.

Firmele de arhitectura combina atat elemente de arta, cat si de design. Cei mai buni arhitecti sunt cei care au o intelegere ferma a principiilor ingineresti si o capacitate de a materializa o viziune artistica.

Desi gasirea arhitectului potrivit pentru proiectul dvs. poate necesita ceva efort, petrecerea timpului necesar pentru cercetare si compararea optiunilor dvs. poate avea cu siguranta o recompensa dupa finalizarea proiectului. Iata unele dintre cele mai importante lucruri pe care veti dori sa le intrebati inainte de a lua decizia finala.

1. Care sunt principiile cheie ale filozofiei dvs. de proiectare?

Cand vine vorba de proiectarea unei cladiri noi, fiecare firma va avea o filozofie diferita. Unele firme de arhitectura prefera sa utilizeze stiluri si tehnici clasice, altele prefera sa adopte o abordare pe care o considera mai revolutionara.

In cele din urma, cele mai bune firme sunt cele care isi pot respecta principiile fundamentale, putandu-se adapta la nevoile specifice ale fiecarui client. Pe masura ce incepeti interviurile cu diferitele firme pe care le luati in considerare, veti dori sa va asigurati ca abordarea lor tipica a designului este ceva care este compatibil cu obiectivele dvs. personale.

2. De ce va intereseaza acest proiect?

Cel mai evident motiv pentru care o firma de arhitectura potentiala va dori sa lucreze cu dvs. este ca acest lucru este bun pentru afacerea lor. Dar pe langa acest fapt evident, veti dori, de asemenea, sa va asigurati ca proiectul pe care il propuneti este ceva in care echipa se poate angaja cu adevarat sa se implice. Indiferent daca echipa este angajata din cauza intereselor personale sau pentru ca se incadreaza in domeniul lor specific de expertiza, punerea acestei intrebari va poate ajuta sa va simtiti mai increzatori in decizia dvs. finala, ne impartaseste site-ul www.birouarhitect.ro.

3. Cat timp puteti oferi acestui proiect?

Ultimul lucru pe care doriti sa-l faceti este sa alegeti o firma care nu este capabila sa aloce timpul necesar pentru a finaliza proiectul dupa cum doriti. Procesul de proiectare este ceva ce poate necesita inevitabil mult timp. Asigurarea faptului ca echipa este pe deplin disponibila este absolut necesara pentru a obtine rezultatele finale la care sperati.

4. Care sunt pasii procesului dvs. de design?

Nu exista un mod „corect” de a proiecta sau reconstrui o cladire. Cu toate acestea, cand vine vorba de proiectul dvs. specific, exista probabil unele abordari ale procesului de proiectare care vor fi mai eficiente decat altele. Intrebarea echipei cu privire la diferitii pasi din procesul lor obisnuit va poate ajuta sa intelegeti mai bine ceea ce va fi implicat pe parcurs. Acest lucru va poate ajuta, de asemenea, sa distingeti cele mai bune firme de cele mai mediocre.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *